Paardenboxen

Select Stallenbouw is al sinds de oprichting in 1997 gespecialiseerd in de bouw van paardenboxen. Wilt u graag een gloednieuwe paardenstal laten bouwen? Indien u het beste voor uw paard wilt, kiest u voor Select Stallenbouw! Bij ons laat u gegarandeerd een paardenbox bouwen die voldoet aan al uw wensen, zowel die van u als uw paard.


Kwaliteit paardenbox met Select Stallenbouw!

Wij staan voor kwaliteit en dat laten we terugzien in onze paardenboxen! De binnenwanden zijn bekleed met muliplex en de buitenwanden zijn standaard gemaakt van geïmpregneerd hout. Dit betekent dat het hout bestand is tegen alle weersinvloeden!
Daarnaast wordt doorslaan voorkomen door het aanbrengen van balken tussen de binnen- en buitenwand. Verder is het hang- en sluitwerk van de stallenbouw zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd. Met andere woorden geniet het paard van comfort en veiligheid. De details zijn keurig afgewerkt met als resultaat dat uw paardenbox er nog jaren als nieuw uit zal zien.


Paardenstal bouwen door specialisten

In onze service staat u als klant centraal. Select Stallenbouw staat voor:

De mogelijkheden!

Bij Select Stallenbouw vindt u diverse modellen paardenboxen. U kunt daarom altijd bij ons terecht voor een paardenbox naar wens:

Paardenboxen te koop: direct offerte aanvragen!

Bekijk hieronder direct onze mogelijkheden en laat u zich verrassen. Onze prijzen zijn onder voorbehoud. Benieuwd wat Select Stallenbouw voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u direct te adviseren omtrent paardenboxen.
Paardenstal Model Zadeldak

Contactformulier

Paardenbox Model Texas

Paardenstal Model Texas heeft een luifel van 2,32 meter met stutpalen. Het dak van dit model bestaat uit asbestvrije golfplaten, buitenwanden van geïmpregneerde rabbatdelen en binnenwanden van multiplex.

Prijzen

1 Stal€ 2305,-
2 Stallen€ 4030,-
3 Stallen€ 6020,-
4 Stallen€ 8010,-
5 Stallen€ 10000,-
Paardenstal Model Texas Paardenstal Model Texas tekening
Paardenstal Model Zadeldak Paardenstal Model Zadeldak tekening

Paardenbox Model Zadeldak

Paardenstal Model Zadeldak met een luifel van 1,00 meter. Het dak van dit model bestaat uit asbestvrije golfplaten, buitenwanden van geïmpegneerde rabbatdelen en binnenwanden van multiplex.

Prijzen

1 Stal€ 2008,-
2 Stallen€ 3450,-
3 Stallen€ 5130,-
4 Stallen€ 6810,-
5 Stallen€ 8490,-
Paardenstal Model Zadeldak Paardenstal Model Zadeldak tekening

Paardenbox Model Dallas

Paardenstal Model Dallas heeft een luifel van 1,20 meter met stutpalen. Het dak van dit model bestaat uit asbestvrije golfplaten, buitenwanden van geïmpegneerde rabbatdelen en binnenwanden van multiplex.

Prijzen

1 Stal€ 2008,-
2 Stallen€ 3450,-
3 Stallen€ 5130,-
4 Stallen€ 6810,-
5 Stallen€ 8490,-
Paardenstal Model Dallas Paardenstal Model Dallas tekening
Paardenstal Model Lessenaarsdak Paardenstal Model Lessenaarsdak tekening

Paardenbox Model Lessenaarsdak

Paardenstal Model Lessenaarsdak met een luifel van 0,40 meter. Het dak van dit model bestaat uit asbestvrije golfplaten, buitenwanden van geïmpegneerde rabbatdelen en binnenwanden van multiplex.

Prijzen

1 Stal€ 1712,-
2 Stallen€ 3035,-
3 Stallen€ 4532,-
4 Stallen€ 6025,-
5 Stallen€ 7520,-
Paardenstal Model Lessenaarsdak Paardenstal Model Lessenaarsdak tekening