Paardenboxen

Wilt u graag een gloednieuwe paardenbox laten bouwen om uw paard veilig te stallen? Select Stallenbouw is al sinds 1997 gespecialiseerd in de bouw van paardenboxen en paardenstallen. Bij ons laat u gegarandeerd een paardenbox bouwen die voldoet aan al uw wensen; zowel aan die van u als uw paard!

Paardenstal / Paardenbox met staldeur

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van uw paard. U kiest daarom met Select Stallenbouw voor paardenboxen van de hoogstaande kwaliteit. Verder heeft u bij ons de keuze in diverse modellen en maten paardenboxen. Zo kiest u altijd bij ons een paardenbox naar eigen wensen:

Kwaliteit paardenbox met Select Stallenbouw!

Wij staan voor kwaliteit en dat laten we terugzien in onze paardenboxen! De binnenwanden zijn bekleed met muliplex en de buitenwanden zijn standaard gemaakt van geïmpregneerd hout. Dit betekent dat het hout bestand is tegen alle weersinvloeden! Daarnaast wordt doorslaan voorkomen door het aanbrengen van balken tussen de binnen- en buitenwand. Tot slot is het hang- en sluitwerk van de stallenbouw zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd. Kortom: het paard geniet van comfort en veiligheid. De details zijn keurig afgewerkt met als resultaat dat uw paardenbox er nog jaren als nieuw uit zal zien.


Paardenstal bouwen door specialisten

In onze service staat u als klant centraal. Select Stallenbouw staat voor:Paardenbox kopen? Direct een offerte aanvragen!

Bekijk hieronder direct de mogelijkheden en laat u verrassen. Onze prijzen zijn onder voorbehoud. Wilt u een paardenbox op maat laten bouwen en bent u benieuwd wat Select Stallenbouw voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u direct te adviseren omtrent paardenboxen. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u eveneens via onze pagina op Facebook.
Indien u het beste voor uw paard wilt, kiest u voor Select Stallenbouw!
Paardenstal Model Zadeldak

Contactformulier

Paardenbox Model Texas

Paardenstal Model Texas heeft een luifel van 2,32 meter met stutpalen. Het dak van dit model bestaat uit asbestvrije golfplaten, buitenwanden van geïmpregneerde rabbatdelen en binnenwanden van multiplex.

Prijzen

1 Stal€ 2305,-
2 Stallen€ 4030,-
3 Stallen€ 6020,-
4 Stallen€ 8010,-
5 Stallen€ 10000,-
Paardenstal Model Texas Paardenstal Model Texas tekening
Paardenstal Model Zadeldak Paardenstal Model Zadeldak tekening

Paardenbox Model Zadeldak

Paardenstal Model Zadeldak met een luifel van 1,00 meter. Het dak van dit model bestaat uit asbestvrije golfplaten, buitenwanden van geïmpegneerde rabbatdelen en binnenwanden van multiplex.

Prijzen

1 Stal€ 2008,-
2 Stallen€ 3450,-
3 Stallen€ 5130,-
4 Stallen€ 6810,-
5 Stallen€ 8490,-
Paardenstal Model Zadeldak Paardenstal Model Zadeldak tekening

Paardenbox Model Dallas

Paardenstal Model Dallas heeft een luifel van 1,20 meter met stutpalen. Het dak van dit model bestaat uit asbestvrije golfplaten, buitenwanden van geïmpegneerde rabbatdelen en binnenwanden van multiplex.

Prijzen

1 Stal€ 2008,-
2 Stallen€ 3450,-
3 Stallen€ 5130,-
4 Stallen€ 6810,-
5 Stallen€ 8490,-
Paardenstal Model Dallas Paardenstal Model Dallas tekening
Paardenstal Model Lessenaarsdak Paardenstal Model Lessenaarsdak tekening

Paardenbox Model Lessenaarsdak

Paardenstal Model Lessenaarsdak met een luifel van 0,40 meter. Het dak van dit model bestaat uit asbestvrije golfplaten, buitenwanden van geïmpegneerde rabbatdelen en binnenwanden van multiplex.

Prijzen

1 Stal€ 1712,-
2 Stallen€ 3035,-
3 Stallen€ 4532,-
4 Stallen€ 6025,-
5 Stallen€ 7520,-
Paardenstal Model Lessenaarsdak Paardenstal Model Lessenaarsdak tekening