Stalbouw

Select Stallenbouw: dé specialist om uw stalbouw te realiseren. Sinds onze oprichting in 1997 zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels. Wilt u een op maat gemaakte paardenstal of hondenkennel laten bouwen? Neem dan contact op met een echte specialist en wij zullen uw behoeften volledig laten terug komen in de realisatie. Bij Select Stallenbouw staat klantgerichtheid met hoofdletters geschreven en dit laten we zien naar u toe in onze dienstverlening. Naast onze klantgerichtheid zorgen wij ook voor het volgende:Kwaliteit stallenbouw

Wij werken uitsluitend met de beste materialen voor onze producten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Select Stallenbouw. Met onze afwerkingen zorgen we ervoor dat uw product jarenlang meegaat. Ook letten wij als bedrijf zijnde erg op de details, zoals gladde binnenwanden. Hierdoor ziet bijvoorbeeld uw paardenstal er nog jarenlang als nieuw uit, terwijl er relatief weinig onderhoud aan gepleegd hoeft te worden. Wel zo makkelijk voor u als dierenliefhebber. Met een gerust hart zorgen wij voor comfort en veiligheid in de afwerking van onze producten, zowel kijkend naar het dier als de verzorger(ster). Dit is de service die we graag nakomen aan al onze klanten!


Willen weten wat wij kunnen?

Bekijk onder foto's de vele referenties die wij al hebben gerealiseerd in het verleden. Met trots laten wij deze op onze website zien. De reportage is opgedeeld in vier categorieën, namelijk:Zo verkrijgt u een totaal beeld van onze realisaties. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Geef ons een belletje, zodat we gezamenlijk kunnen kijken wat mogelijk is. Select Stallenbouw is dé specialist op het gebied van stalbouw!

NIEUW!

Staldeur 3-deurs model te koop, nu voor € 725.-
Mail of bel ons voor meer informatie.

Staldeur 3-deurs model